Gastenboek

Laat hier uw bericht over JS Sound & Light achter.

Reacties

 1. 27 september hebben wij onze bruiloft leuk kunnen afsluiten met J.S. Sound & Light. Top en heel erg bedankt !

 2. Op 24 augustus zijn wij getrouwd. We hebben een top feest gehad met een top DJ.
  5 sterren voor JS Sound en light.!!

 3. Lieve mannen,

  Gister mochten wij elkaar het ja woord geven. Natuurlijk moet een trouwdag afgesloten worden met een vet feest. Daar hebben jullie zeker voor gezorgd. Tijdens de openingsdans was iedereen lekker aan het schuifelen, maar het feest brak daarna pas echt los. Zelfs de oudere garde liet zich helemaal gaan en op het einde belandde iedereen in het zwembad.
  Tijdens het feest kregen we heel veel complimenten over de goede muziek. Voor ieder was er wat wils en de afwisseling tussen oud en nieuw, hardcore, pop etc was echt fantastisch.
  Vooraf was het contact erg plezierig, in de week vooraf werden zowel wij als de ceremoniemeesters gebeld en er werd meegedacht over hoe we het feest tot een succes konden maken. Kortom, echt een aanrader en bedankt toppers👍👍👍

  Groetjes, Jaron en Maaike

 4. Wij zijn 20-7-2019 getrouwd,geweldige dag wij hebben genoten,savonds kwamen jullie voor de muziek!alleen maar complimenten toppers!Voetjes van de vloer!succes hoop op veel boekingen voor jullie,tis jullie gegund!Bedankt voor de top avond/nacht,groeten uit Meppel!

 5. We hebben een mooie avond gehad en zijn blij dat jullie bij ons wilden draaien! Het was een mooie afsluiter van onze bruiloft!

 6. Op 14 juni zijn wij getrouwd. Deze dag hebben we afgesloten met een feest, en wat voor één!! Wat een geweldige avond hebben wij gehad mede dankzij Jelmer-Sjoerd en Bouke! Naast plaatjes draaien maakten jullie er een echte show van! De dansvloer is geen moment leeg geweest! Jullie voelden precies aan welke muziek bij onze gasten passen en de verkleedkist was ook een groot succes! Bedankt mannen! Een echte aanrader!

 7. Dank je wel Jelmer-Sjoerd voor super leuke avond op mijn 50e verjaardag, met goede muziek, geluid, licht en dj, top voor elkaar, dank je!

 8. Afgelopen vrijdag een ontzettend leuke bruiloft gehad. De DJ wist precies wat paste bij de gasten. De dansvloer was constant vol en iedereen heeft genoten.
  Jelmer-Sjoerd, bedankt voor de geweldige service!

 9. Afgelopen vrijdag 22-06 ons trouwfeest gehad. Het was een topfeest! Alleen maar complimenten gehoord over de DJ. Contact was ook soepel, alles was goed geregeld. Nogmaals bedankt!

 10. Afgelopen zaterdag n geweldig sarahfeest gehad.Dankzij de inbreng van jullie dj.In correspondentie en afhandeling prima geregeld
  Complimenten!!

 11. Afgelopen zaterdag op ons verassingsfeest gebruik gemaakt van de diensten van JS sound en light. We hebben genoten! Jelmer- Sjoerd en DJ Lars hebben ons een onvergetelijke avond bezorgd. Onze complimenten!

 12. Topshow zaterdagavond in samenwerking met Deka Verhuur en DJ Sieds. Zeer professioneel opgezet en kwaliteit geleverd. Onze complimenten!

 13. Afgelopen zaterdag de eerste show gedaan voor JS Sound en light.

  Mijn complimenten voor de prettige samenwerking.. Alles was prima voor elkaar !

  Graag tot een volgende keer

  DJ Sieds

Reactie achterlaten