Foto/videobooth

Deze foto/videobooth is een luxe apparaat waarmee u op een simpele en interactieve manier een leuke extra activiteit toevoegt aan uw evenement. Dit kan een bruiloft zijn of een jubileum, een gala, een verjaardag, receptie of een klassenfeest/ examenfeest. Ook kunt u denken aan een personeelsfeest of iemands afscheid op het werk.
Met onze foto/videobooth kunt u bewegende beelden met geluid opnemen met 1 druk op de knop.
Om uw gasten te inspireren kunnen er gratis leuke rekwisieten bijgeleverd worden om de shoot aan te kleden.
Ook is het mogelijk om foto’s vast te leggen. De gasten drukken op een knop en 5 seconden later begint de foto/videobooth een opname te maken die afgesloten wordt door weer op de knop te drukken. Het werkt dus uiterst simpel en het legt zo de leukste herinneringen, anekdotes, liedjes, wensen en boodschappen vast die u vervolgens in no time digitaal en op dvd thuisgestuurd krijgt. Een uitstekende populaire toevoeging om iets speciaals toe te voegen aan uw festiviteit!

 

Leuk voor de bruiloften!
Een foto/video-booth is te gebruiken als digitaal gastenboek, jullie gasten kunnen een videoboodschap voor jullie inspreken. Ook kunnen er foto’s op gemaakt worden. Tegen een meerprijs is het mogelijk dat de foto gelijk uitgeprint wordt met daarop bijvoorbeeld jullie namen en trouwdatum.
Jullie krijgen altijd een dvd met daarop de foto’s en video’s van jullie gasten thuisgestuurd.